همکاری 246 مرکز نیکوکاری با کمیته امداد در خدمت رسانی به محرومین

کد :
55570
آخرین به روزرسانی :
29 آذر 1401 - 12:54

از پیشنهاد صفحه «همکاری 246 مرکز نیکوکاری با کمیته امداد در خدمت رسانی به محرومین » به دیگران متشکریم.

Enter the email address of the recipient.
HTML is not allowed in this field.
دسته بندی
مشارکت‌های مردمی

همکاری 246 مرکز نیکوکاری با کمیته امداد در خدمت رسانی به محرومین

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد استان همدان از همکاری 246 مرکز نیکوکاری با کمیته امداد استان همدان خبر داد

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی کمیته امداد غلامرضا صیاد زاده، معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد استان همدان گفت: قبل از راه‌اندازی این مراکز تمامی کارهای کمیته امداد شامل کمک برای ازدواج، جهیزیه، درمان و سایر خدمات به‌صورت اداری انجام می‌شد، اما با راه‌اندازی مراکز نیکوکاری بخشی از این خدمات از طریق این مراکز به مردم ارائه می‌شود.

 وی ادامه داد: در حال حاضر  246 مرکز نیکوکاری در سه بخش محله محور، تخصصی و صنفی با شعار مردم برای مردم در استان همدان برای خدمت‌رسانی به نیازمندان در حال فعالیت هستند که 171 مرکز در سطح شهرهای استان و 75 مرکز نیز در سطح دهستان‌های استان در حال فعالیت هستند.

صیاد زاده با اشاره به اینکه از کل مراکز نیکوکاری استان، 156 مرکز در مساجد و 90 مرکز خارج از مساجد در حال فعالیت هستند تصریح کرد: افراد نیازمند و یا کسانی که خانواده نیازمندی را شناسایی کرده‌اند که مستحق دریافت کمک هستند می‌توانند به مراکز نیکوکاری محله مراجعه کنند تا هماهنگی‌های لازم برای ثبت اطلاعات افراد نیازمند و بررسی وضعیت آنان برای ارائه خدمات موردنیاز انجام شود.

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد استان همدان تعداد خیرین مراکز نیکوکاری را 6 هزار و 530 نفر اعلام کرد

انتهای پیام

مدت‌زمان مطالعه خبر: 1 دقیقه

X
می‌خواهم کمک کنم (واریز آنلاین)
X