4 هزار و 800 حامی حمایت ایتام شهرستان نهاوند را عهده‌دار شدند

کد :
63574
آخرین به روزرسانی :
10 اسفند 1402 - 12:05

از پیشنهاد صفحه «4 هزار و 800 حامی حمایت ایتام شهرستان نهاوند را عهده‌دار شدند» به دیگران متشکریم.

Enter the email address of the recipient.
HTML is not allowed in this field.
دسته بندی
مشارکت‌های مردمی

4 هزار و 800 حامی حمایت ایتام شهرستان نهاوند را عهده‌دار شدند

رئیس کمیته امداد شهرستان نهاوند از حمایت 4 هزار و 800 حامی از ایتام و فرزندان خانواده محسنین شهرستان نهاوند خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی کمیته امداد، محمد مرادی، رئیس کمیته امداد شهرستان نهاوند با بیان اینکه در حال حاضر 1 هزار و 100  کودک یتیم و طرح محسنین تحت حمایت امداد شهرستان نهاوند هستند اعلام داشت: از این تعداد  370 کودک یتیم و 730 کودک طرح محسنین هستند که این کودکان بیش‌ازپیش نیازمند حمایت حامیان هستند.

 وی با اشاره به اینکه در 10 ماهه نخست حامیان محترم بیش از 6 میلیارد و 400 میلیون تومان به ایتام و محسنین تحت حمایت خود در شهرستان نهاوند کمک کرده‌اند گفت:  40 درصد از این کمک‌ها نقدی و ما بقی به‌صورت کالا بوده است.

وی در پایان یادآور شد: مردم خیّر و نیکوکار می‌توانند در جهت کمک به نیازمندان و یا حمایت از فرزندان ایتام و محسنین با مراجعه به کمیته امداد شهرستان نهاوند و یا از طریق ثبت‌نام در سایت محسنین نسبت به این امر اقدام کنند.

انتهای پیام

زمان مطالعه خبر: 1 دقیقه

X
می‌خواهم کمک کنم (واریز آنلاین)
X